miercuri, 4 ianuarie 2012

Top 10 Asistente tv , matinale, pe inserate, pranzite…sau nocturne

Acum ca vad ca se discuta mult pe tema asistentelor tv, m-am gandit sa fac un top, spre deliciul barbatilor, ca tot fu ziua lor pe 5 trecute, ale lunii, top al asistentelor de pe la emisiunile tv. Si nu orice asistente am ales, ci pe cele mai debracacioase dintre ele. Ca la urma urmei, ce rost are sa te faci asistenta si sa nu te dezbraci, ca salariul nu e mare branza pentru postul respectiv. Recte 2-300 euro e o nimica toata pentru cineva care apare pe sticla. Din alta parte vine capitalul daca nu v-ati prins. Tv-ul e doar o publicitate mascata-dezbracata, iar nenea Bendeac zicea mai acum nu multa vreme ca grosul vine din prostitutie de lux. Acum ca asa o fi sau nu, ma intereseaza foarte deloc, pentru ca oricum nu am bani de ele. Asa ca ramane sa ma consolez sau nu, cu poze, filmulete deocheate, barfe si aranjamete cu paparazii si restul porcariilor ce tine romania in priza si ii tine si de foame. Ca deh, prinde mai bine Oana cu Pepe si Irinel cu Moni, pe sticla, decat inundatiile de pe nustiuunde sau spagile ”gaozarilor” din parlament, guvern etc…..

Am deviat, asa ca revin repede, ca ma iau iarasi nervii si bagam inainte cu asistentele sexy sau porno dupa caz.Hotarati voi pozitiile din clasament sau din pat, baie, balcon, padure, ocean si restul locurilor unde va poarta imaginatia sanatoasa… :) ). Eu le distribui aleatoriu, voi faceti-va de cap:

1 Bianca Dragusanu- fara detalii prea multe, cea mai vestita de pe la romanica, motivul numarul 1 de mandrie nationala si internationala pe toate planurile (inclusiv economie si educatie, fara turism- Udrea se ocupa)

2. Daniela Crudu- ca sa ramanem in zona. Invidiosii/asele zic ca Dragusanca ii gaseste clienti, sa faca rating la tv….eu nu cred, face singura ;)

3. Adelina Pestritu – regina blaturilor scandaloase , cu paparazzoii, le are mai bine ca Mitica de la Liga

4.Sanziana Buruiana – buruiana sefa de la partidul blondelor destepte, cand deschide gura…….( continuati voi pe linia punctata)

5.Laurette… si atat, ca celalat nume nu il stiu dar inclin sa cred ca e Gheorghe sau Vasile. Pata de negru, pe pixelii tv-ului…

6.Marina Dina – ba o da in scandal, ba e cuminte o perioada…dupa cum ii bate bugetul?

7.Antreea Tonciu – fosta Mitea, actuala, Mitea, viitoare….bineinteles Mitea. Cica unu’ da’ bun…. ”pa bune” ?

8. Simona nustiucum Senzual – artista desavarsita in mai multe domenii, incepand cu cantatul si teminand… niste facultati, zice dansa. Nu a si demonstrat, macar verbal treaba cu facultatea…

9. Flori Preda – cica sexy otevista, vine tare din urma si aspira la coronita Biancai. Inca cateva scandalute si paruieli si mai sare niste trepte , ca are cu ce…

10.Roxana Vancea – face ce face baiatu’ asta Razvan si Dani si iese treaba … cea mai noua in bransa si cea mai saritoare…din sutien, din gresala. PS: asteptam poze calumea fata, nu dastea cu gropite ci dalea cu convexitati mari, ca stim ca ”este”.

si iata ca…pic cu pic se fac mari

Gata cu topul, spor la citit, daca puteti… si ca cireasa de pe porn… tort, pardon, bagam si trei aspirante la top.

Alice Martinov- cu precizarea ca spatele nu este de ajuns pentru rating

Cristina Pana- cam aceleasi precizari, dar un pic mai apasate..

Raluca Ogica – inca putin ca se poate… si noroc la loto ;)

Nu va oripilati de poze, ele sunt facute artistic si nu depasesc bunul simt combinat cu sarcasm, ironie si pamflet.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...