miercuri, 4 ianuarie 2012

Inna HOT! Artista a renunţaţ la haine pentru o şedinţă foto incendiară!

Inna a realizat o şedinţă foto extrem de incitantă pentru o revistă din Slovenia. Fanii ei vor începe noul an cu dreptul!

inna fhm slovenia 488
Bucurie mare pentru fanii cântăreţei la început de an!

Inna a apărut pe coperta unei celebre reviste pentru bărbaţi din Slovenia. Artista şi-a etalat trupul fără defecte într-o şedinţă foto incendiară pentru care a renunţaţ la haine.

Artista şi-a arătat formele perfecte care i-au înnebunit pe fanii ei şi, drept răsplată, la început de 2012, le face cadou o şedinţă foto.

Asistenta lui Capatos a pozat pentru a doua oara in paginile celebrei reviste pentru barbati.

bianca5
Bianca este vedeta lunii decembrie in paginile revistei Playboy, pozand goala in ipostaze apetisante.

Fosta iubita a lui Botezatu a primit 10.000 de euro pentru acest al doilea pictorial, in care apare mai sexy ca niciodata, asadar nu e de mirare ca a devenit unul din cei mai apreciati "iepurasi" autohtoni.

In paginile revistei, Bianca a fost rugata sa se descrie pentru cititori. Cu umor, vedeta a declarat ca e... perfecta. "Ma mustra constiinta daca fac sau spun ceva gresit, nu urasc si nu pot sa dusmanesc. Oricat as incerca sa ma transform in scorpie, nu-mi iese", a spus Bianca.

Bianca Dragusanu vrea cariera de model şi în Italia

Bianca Dragusanu vrea cariera in Italia

Nici nu şi-a inceput bine cariera in televiziune şi Bianca Drăguşanu deja se vede mai presus decat celelalte colege de breaslă! Fie că se află pe podiumul de modă sau că este in fiecare seară prezentă pe micile ecrane, Bianca a inceput să se creadă tot mai superioară colegelor ei.

E îmbrăcată "cât mai dezbrăcată". A venit FĂRĂ chiloţi în club. Vezi fotografia ce i-a înnebunit pe români

O româncă blondă face furori pe Facebook. A postat pe reţeaua de socializare mai multe fotografii cu ţinutele pe care le poartă în cluburi. Însă una din ele a atras atenţia în mod special.

Simona Sensual, căci despre ea este vorba, a purtat o ţinută mai mult decât provocatoare. Cu un corset foarte strâmt şi o pereche de pantaloni scurţi din dantelă, transparenţi, ţinuta Simonei a stârnit o dilemă printre domnii care au admirat-o: purta sau nu chiloţi pe sub pantalonii din dantelă?

Adelina, sexy-mireasa in Playboy

Adelina Varciu ii mai da o lovitura sotului ei, Liviu. Ea a pozat in revista Playboy intr-o postura extrem de intima: dezbracata de rochia de mireasa.
Adelina, sexy-mireasa in Playboy

Revista Playboy, care apare maine pe piata, o are pe coperta pe una dintre cele mai sexy romance: Adelina Varciu. Aflata in proces de divort cu Liviu, fostul component al trupei L.A., bruneta ii mai da o lovitura acestuia. Liviu, care nu suporta sa-si vada sotia dezbracata in public, are parte de o surpriza si mai mare: Adelina se dezbraca de rochia de mireasa, asa cum a facut doar in noaptea nuntii. Conform unor apropiati, rochia din pictorial e chiar cea pe care Adelina a purtat- o in ziua nuntii.

Andreea Raicu dezbracata


Andreea Raicu dezbracata, o fotografie superba cu una din cele mai tari si mai sexy romance

Silvana Bragaru @ Playboy Germania, martie 2010

2010-silvana-bragaru-playboy-germania-martie-pic001Romanca Silvana Bragaru de 24 de ani a castigat un concurs de frumusete organizat de catre publicatia Bild pentru Playboy Germania, efectiv i-a inebunit pe germani. Frumoasa romanca de 24 de ani lucra ca ospatarita intr-un local din Nürnberg, orasul unde locuieste de aproape doi ani de zile alaturi de mama sa.Ea a concurat cu peste 1000 de femei, reusind sa castige premiul cel mare de 10.000 de euro si dreptul de a aparea intr-un pictorial special dedicat pentru revista Playboy.Romanca nu are implanturi de silicoane si nici operatii estetice, se pare ca nemtii s-au plictisit de blondele lor cu picioare mari si siliconate, alegand-o pe frumoasa Silvana.SIlvanei ii place muzica lui Xavier Naidoo si are o pasiune fata de fotbalistul Christiano Ronaldo si actorul Nicolas Cage, este singura de tri luni, despartindu-se de iubitul pe care il avea. Considera ca sexul este foarte important intr-o relatie si locul cel mai neobisnuit in care a facut sex este in masina, intr-o parcare.

Premiul castigat reprezinta un inceput de drum in cariera de modelling pe care si-o doreste frumoasa romanca, Silvana Bragaru.



Inna super Hot @ FHM Romania, mai 2010


untitledFHM Romania implineste 10 ani si pe coperta revistei din luna mai 2010 apare cantareata Inna, romanca care a rupt in topuri cu piesa “Hot“. Din nefericire nu sunt disponibile in online imaginile artistei, dar coperta poate spune multe. Pe langa pictorialul incendiar , FHM mai prezinta articole inedite precum: Ce s-a facut in cei 10 ani de FHM, solutii pentru o vara de 2010 tentanta, tabieturi in situatii extreme, ce se intampla cand apari in motorul de cautare Google si Jurassic Girls, adica premiantele concursului Covergirl.

Lotul nostru de Mondiale @ Playboy, iunie 2010


Lotul nostru de Mondiale @ Playboy RO iunie 2010Daca echipa Nationala a Romaniei nu s-a calificat pentru la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, care incepe pe 11 iunie, Anelise, Florentina, Iulia si Silvia s-au antrenat pe terenul lui Arsenal (CS Tunari!) pentru participarea la cea mai importanta competitie fotbalistica mondiala. Goooool!

Foto: Dragos Cristescu
Pictorial de Razvan Anghelescu
Machiaj: Doinel Ungureanu
Coafura: Cleopatra Ama Micu
Stil: Monica Georgescu
Producator: Alin Barbulescu
Locatie: Club Sportiv Tunari
Imbracaminte, incaltaminte si accesorii: Nike, CK (magazin Famous Brands)

Galerie Foto:






Roxana Tanase si Mihaela Sarbu dezbracate


mihaela-roxana-poze-nud-pic001

Roxana Tanase si Mihaela Sarbu, fostele prezentatoare ale emisiunii “Goluri si Goale” de pe postul de televiziune Sport.ro, s-au lasat fotografiate in aceasta postura de catre fotograful Sergiu Zimbilschi, iar make-upul fiind realizat de Andreea Tudor.
Pozele au fost facute pe acoperisul unul bloc neterminat si parasit din zona cartierului bucurestean Aviatiei.Link
Ca accesorii, pe trupurile fetelor s-au gasit ardei iute, whisky si rosii, prezenta fetelor fara imbracaminte, dandu-le mari batai de cap muncitorilor ce aveau treaba prin preajma.
Ce parere ai de fete?

mihaela-roxana-poze-nud-pic009

Olga Farmaki @ Playboy Romania, septembrie 2011


olga farmaki playboy romaniaNoua vedeta Playboy Romania este superba grecoaica Olga Farmaki.
Aceasta a fost prezentata luna trecuta la petrecerea Playboy organizata in Herastrau unde a dansat intr-o cupa imensa de sampanie.
Ei bine, desi a mai pozat pentru Playboy Grecia si Olanda, Olga Farmaki este pe coperta revistei Playboy Romania din luna septembrie 2011.
Frumoasa grecoaica are formele foarte apetisante iar pictorialul si articolul din revista trebuie neaparat vizualizat.

308775_281229685224669_127985640549075_1266423_1203967_n

FOTO Olga Farmaki @ Playboy Romania, septembrie 2011

400_614_more_9b4f22932930bab46c9c369523ff57a1

S-a dezbracat asistenta lui Capatos (VEZI FOTO!)

http://admin.ziarulring.com/images/upload/vedete/s-a-dezbracat-asistenta-lui-razvan--dani-vezi-foto-434x326.jpg

Daniela Crudu, bruneta care le face dimineţile mai frumoase matinalilor de la Antena 1, apare în toată splendoarea în cel mai nou număr al revistei „Playboy". Daniela e o femeie pentru toate anotimpurile - vedetă Playboy, star de televiziune, top-model şi personaj în videoclipuri. Celebră pentru cariera de coprezentatoare tv şi îndrăzneala de a cocheta cu modelling-ul, ea îşi surprinde fanii realizând pentru revista „Playboy” un pictorial plin de senzualitate.

Daniela a apărut de două ori pe coperta „Playboy”, a fost protagonista primului catalog „Lifestyle Playboy Fusion” şi a luat parte la petrecerile Playboy din ţară.La şedinţa foto, Daniela a renunţat complet la lenjerie, iar tatuajul în formă de fluturaş, aflat în zona intimă, a văzut lumina bliţului.

Top 10 Asistente tv , matinale, pe inserate, pranzite…sau nocturne

Acum ca vad ca se discuta mult pe tema asistentelor tv, m-am gandit sa fac un top, spre deliciul barbatilor, ca tot fu ziua lor pe 5 trecute, ale lunii, top al asistentelor de pe la emisiunile tv. Si nu orice asistente am ales, ci pe cele mai debracacioase dintre ele. Ca la urma urmei, ce rost are sa te faci asistenta si sa nu te dezbraci, ca salariul nu e mare branza pentru postul respectiv. Recte 2-300 euro e o nimica toata pentru cineva care apare pe sticla. Din alta parte vine capitalul daca nu v-ati prins. Tv-ul e doar o publicitate mascata-dezbracata, iar nenea Bendeac zicea mai acum nu multa vreme ca grosul vine din prostitutie de lux. Acum ca asa o fi sau nu, ma intereseaza foarte deloc, pentru ca oricum nu am bani de ele. Asa ca ramane sa ma consolez sau nu, cu poze, filmulete deocheate, barfe si aranjamete cu paparazii si restul porcariilor ce tine romania in priza si ii tine si de foame. Ca deh, prinde mai bine Oana cu Pepe si Irinel cu Moni, pe sticla, decat inundatiile de pe nustiuunde sau spagile ”gaozarilor” din parlament, guvern etc…..

Am deviat, asa ca revin repede, ca ma iau iarasi nervii si bagam inainte cu asistentele sexy sau porno dupa caz.Hotarati voi pozitiile din clasament sau din pat, baie, balcon, padure, ocean si restul locurilor unde va poarta imaginatia sanatoasa… :) ). Eu le distribui aleatoriu, voi faceti-va de cap:

1 Bianca Dragusanu- fara detalii prea multe, cea mai vestita de pe la romanica, motivul numarul 1 de mandrie nationala si internationala pe toate planurile (inclusiv economie si educatie, fara turism- Udrea se ocupa)

2. Daniela Crudu- ca sa ramanem in zona. Invidiosii/asele zic ca Dragusanca ii gaseste clienti, sa faca rating la tv….eu nu cred, face singura ;)

3. Adelina Pestritu – regina blaturilor scandaloase , cu paparazzoii, le are mai bine ca Mitica de la Liga

4.Sanziana Buruiana – buruiana sefa de la partidul blondelor destepte, cand deschide gura…….( continuati voi pe linia punctata)

5.Laurette… si atat, ca celalat nume nu il stiu dar inclin sa cred ca e Gheorghe sau Vasile. Pata de negru, pe pixelii tv-ului…

6.Marina Dina – ba o da in scandal, ba e cuminte o perioada…dupa cum ii bate bugetul?

7.Antreea Tonciu – fosta Mitea, actuala, Mitea, viitoare….bineinteles Mitea. Cica unu’ da’ bun…. ”pa bune” ?

8. Simona nustiucum Senzual – artista desavarsita in mai multe domenii, incepand cu cantatul si teminand… niste facultati, zice dansa. Nu a si demonstrat, macar verbal treaba cu facultatea…

9. Flori Preda – cica sexy otevista, vine tare din urma si aspira la coronita Biancai. Inca cateva scandalute si paruieli si mai sare niste trepte , ca are cu ce…

10.Roxana Vancea – face ce face baiatu’ asta Razvan si Dani si iese treaba … cea mai noua in bransa si cea mai saritoare…din sutien, din gresala. PS: asteptam poze calumea fata, nu dastea cu gropite ci dalea cu convexitati mari, ca stim ca ”este”.

si iata ca…pic cu pic se fac mari

Gata cu topul, spor la citit, daca puteti… si ca cireasa de pe porn… tort, pardon, bagam si trei aspirante la top.

Alice Martinov- cu precizarea ca spatele nu este de ajuns pentru rating

Cristina Pana- cam aceleasi precizari, dar un pic mai apasate..

Raluca Ogica – inca putin ca se poate… si noroc la loto ;)

Nu va oripilati de poze, ele sunt facute artistic si nu depasesc bunul simt combinat cu sarcasm, ironie si pamflet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...