joi, 8 martie 2012

Alexandra Stan şi-a arătat păsărica pe scenă - IMAGINI HD


Alexandra Stan a demonstrat din nou că nu are inhibiţii. Fără să poarte lenjerie intimă şi încinsă de acordurile melodiei Mr. Saxobeat, vedetei i-a scăpat "porumbiţa" din pantalonaşii minusculi.

Pentru că muzica pe care o cântă impune o coregrafie dinamică, era lesne de înţeles că până la urmă va avea parte de un "accident". Când a ridicat piciorul în timpul dansului, pantalonaşii mult prea mici s-au dat la o parte lăsând să i se vadă zona intimă. Incidentul s-a petrecut în cadrul evenimentului muzical Ballermann Hits 2011.

Alexandra nu este la prima "apariţie" de acest fel, ea fiind pozată în trecut în ipostaze asemănătoare pe scenă la Milano.



Pe 23 septembrie, vinerea aceasta, Alexandra Stan va sustine un concert la Arenele Romane. Biletul e doar 20 de lei, fiindca e vorba de un concert caritabil, pentru doi frati bolnavi de talasemie majora. Puteti cumpara bilete de la magazinele din reteaua Germanos, Vodafone, Orange, Diverta, Librariile Carturesti sau on-line, de pe eventim.ro. Pe scena vor urca si alti artisti de top, premiati la Romanian Music Awards.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...